| Επίσημος Συνεργάτης

 

 

 

Επίσημος Συνεργάτης

Τι είναι το Google Street BUSINESS View

Το Google Street View για επιχειρήσεις είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Google Maps, να περιηγηθεί μέσα σε μια επιχείρηση. Μπορεί να δει τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, να δει κάθε όροφο της επιχείρησης και να αποκτήσει μια πολύ πιο συμπαγή εντύπωση για την επιχείρηση αυτή.

 

Στην ουσία είναι, η πιο αποτελεσματική διαφήμιση που μπορεί να έχει ένα φυσικό κατάστημα αυτή τη στιγμή.

 

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες παρουσίας της επιχείρησής σου σε όλο το internet. Νέοι πελάτες θα μαθαίνουν συνεχώς για το εστιατόριό σου και σε συνδυασμό της συνεργασίας μας με την Resmio και την OpenTable, θα δέχεσαι κρατήσεις πολύ πιο συχνά από άλλες ιστοσελίδες που κόβουν τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως το τηλέφωνό σου από τους πελάτες.

Πού φαίνεται η επιχείρησή σου

 

Google MAPS

Τεράστιο πλέον κοινό να μπορεί να μπει στο κατάστημά σου με κινητό, tablet και υπολογιστή. Σημαντικότατο για πολυτελή εστιατόρια, καφέ και ξενοδοχεία, τουριστικά και μη.

παράδειγμα

 

 

Google SEARCH

Άμεση βελτίωση της θέσης σου στο Google SEARCH. Τα καταστήματα με Street View ανεβάζουν αυτόματα το SEO Ranking τους, στις αναζητήσεις από όλο τον πλανήτη.

παράδειγμα

 

 

FACEBOOK 360

Ο χώρος της επιχείρησής σου εμφανίζεται σαν Virtual Tour με post στο FACEBOOK. Το πλήθος που μαθαίνει ότι υπάρχει το κατάστημά σου ανεβαίνει εκθετικά.

παράδειγμα

 

Ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό

 

Αυτή τη στιγμή που οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν Google BUSINESS Street View, η δυνατότητα σου να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό είναι ακόμα μεγαλύτερη.


Στην ουσία, κάθε μέρα που περνάει χωρίς να έχεις αυτή την προβολή, αφήνεις ένα πλήθος πελατών να μην ξέρει καν ότι υπάρχεις σαν επιχείρηση.

41%

Από τους 100 πελάτες που θα δούνε το κατάστημά σου με Google BUSINESS Street View, οι 41 κατα μέσω όρο θα έρθουν σαν δικοί σου πλέον πελάτες.

Oxera study for Google Maps

44%

Το 44% των αναζητήσεων για επιχειρήσεις σε όλο το internet, ειδικά εστίασης, καφέ και πολύ περισσότερο ξενοδοχείων, γίνοντε στους χάρτες της Google.

Oxera study for Google Maps

50%

Η άμεση αύξηση δημοτικότητας που έχει η καταχώρηση σου στους χάρτες της Google είναι κατα μέσο όρο 50%. Σε συνδυασμό με το Facebook, το ποσοστό πολλαπλασιάζεται.

Oxera study for Google Maps

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας και θα καταλάβεις άμεσα τι σε συμφέρει να κάνεις για την επιχείρησή σου, πως θα το κάνεις, αλλά και με ποιους. Δεν είμαστε οι μοναδικοί που προσφέρουμε ειλικρινείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Θα μάθεις όμως να καταλαβαίνεις τι σου προσφέρει ο καθένας και να αποκτήσεις τα κριτήρια για την σωστή απόφαση.